kicsit rólam
...know more

Ruzsa István vagyok, főként rendezvényeket és riportokat örökítek meg. Nyitottam az új dolgok felé, hisz igyekszem lépést tartani a rohamosan fejlődő technikával, így a drón technika egészíti ki a fotóriporteri munkám. 

A Szent Benedek Gimnáziumban érettségiztem, majd a MÚOSZ Bálint György Újságírói Akadémián, fotóriporteri és alkalmazott fotógráfia szakon tettem sikeres szakvizsgát. Sajtó és fotóriporteri munkám igen izgalmasan alakult, és a mai napig is nagyon színes és változatos . Idén 10 éve, hogy fényképezőt vettem a kezembe és az évek bizonyították döntésem helyességét. Szeretem a munkám. Európa szerte sok fele megfordultam munkám során, de végül mindig visszatértem, hisz itt a legjobb. Legszebb emlékeim mégis külföldi munkáimhoz köthetők. 

...comment...

"Istvánt, vagy ahogy én hívom, Pistikét, egy barátomon ajánlotta nekem szalagavatós fotózásra. Munkái alapján nem volt kérdés, hogy őt választjuk. A közös iskolai megbeszélésen korrekt volt és pontos, mindent elmondott, a fotók minősége pedig kifogásolhatatlan. Nagyon örülök, hogy életem egyik legszebb napján Ő fotózhatott engem💕 és nagy örömet okozott  osztálytársaimnak is." (Gál Lilla - Széchenyi Gimnázium)

Hajma Mónika

Modell / Plasztikai szaktanácsadó

"Sokadik portfólió fotózásom volt ez, amit Istvánnal legutóbb csináltunk és még egyszer sem tudtam ennyire Önmagam lenni egy egész stáb jelenlétében. Elbűvölő volt számomra, szervezettsége, magabiztossága. Köszönöm a csodás képeket :)"

Tassonyi Balázs

Musical énekes

"Ruzsa Istvánról az első szó ami eszembe jut, az az alkotás. Az különbözteti meg a többi fotóstól, hogy mindamellett, hogy precíz, pontos és eleget tesz ígéreteinek, olyan felsőfokú tapasztalattal rendelkezik, melyet felhasználva művészi szintre emeli az eredményt, a keze közül kikerülő fényképeket. Az első képkockától az utolsóig, mindennek pontos oka, helye, színe van. Talán éppen ezért születik meg az a csoda, ami Istvánt azzá teszi, ami. Profi fotós, remek ember és nem utolsó sorban művész."

Zimonyi Debora

Végzős tanuló

"14 éves korom óta a szalagavatóról álmodtam. Hálás vagyok a sorsnak, hogy a Rendőrségi bemutatón megismerhettem Ruzsa Istvánt. Így a legjobb döntés volt részemről, hogy őt kértem fel a szalagavató fotózásomra. A képek szuperek, művészi jellegűek. Elvárásaim a fotózással kapcsolatban maximálisan teljesültek. A fotókat nézegetve újra és újra átélem ezt a nagyszerű eseményt. Köszönet Neked István!"

G. István

Szuperhős :)

"Istvánnal élőben egy lövészeti tréning alkalmával találkoztam. Ismertem tevékenységét és láttam munkáit is, azonban először szkeptikus voltam vele szemben, ugyanis speciális helyen kellett egy promóciós videót készítenie, saját meglátásaiból és ötleteiből. Kezdeti bizalmatlanságomra nagyon gyorsan rácáfolt, amikor a lőkiképzés alatt olyan képeket és felvételeket készített, olyan fantasztikus meglátásai, kreatív ötletei voltak, amelyeknek eredménye a másnapra!! elkészült néhány perces videóban visszaköszönve azt igazolták, hogy nagyon jó választás volt őt felkérni. Sokat elmond, hogy ami nekünk ott bugyutaságnak tűnt, azt az általa készített munkában visszanézve egybehangzóan jellemeztük a döbbenet néha nem szalonképes, de mindenképpen pozitív szavaival."